Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Séta töretlenül bízik az emberekben

Séta töretlenül bízik az emberekben

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Keverék
Szín:fekete-fehér
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Séta – 2-3 éves közepes-nagy termetű keverék szuka

 

Séta és a kölykei a sárospataki nyomortelepről kerültek hozzánk. Már mind a 3 babája kirepült a gondozásunkból, úgyhogy épp itt az ideje, hogy Sétáért is kopogtasson valaki.

Séta egy nagyon barátságos, mindenkivel kedves, más kutyákkal is jól kijövő kutyalány, aki szökésre való hajlamossága miatt – ez egy tömegtartásra berendezkedett menhelyen a túlélés záloga – lakásba fogadható örökbe. Sétával valaki nagyon jól fog járni, minden előzmény ellenére töretlenül bízik az emberekben.

 

Képek Sétáról:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/sarosseta/

 

Séta oltva, chipezve, ivartalanítva, szívféregre szűrten, benti tartással fogadható örökbe. A bemutatkozó leveleket az info@futrinkautca.hu e-mail címre várjuk.
Kezdő kutyásoknak is ajánlható.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem