Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Sherlock bújós, álomszép nagyfiú

Sherlock bújós, álomszép nagyfiú

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Német dog
Szín:fekete-fehér
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Sherlock – 1,5 éves német dog kan

 

Megérkezett Egyesületünk gondozásába Sherlock, a 1,5éves kan német dog.

Nagyon félős, de kedves kutyafiú. Nem sok mindent ismerhet még a környező világból, de mi azon leszünk, hogy mielőbb megmutassuk neki! Szívféregtesztje negatív, a vérvétel eredménye is rendben van.

Sherlock nagyon kedves, de eléggé félős kutya…iszonyú sovány, a lábai szörnyű állapotban, szemét műteni kell majd. A teste tele sebekkel, a bőre, szőre is kriminális, szürke, fénytelen, laposkúszásban közlekedik. Reméljük hamar megérti majd, hogy most már semmi baj nem történik vele, mindig lesz ennivalója, melegben lehet és mindenki szeretni fogja őt!

Sherlock GAZDIRA VÁR… még mindig picit bizonytalan, de nagyon sokat fejlődött. Imád játszani, bújni és szépen sétál pórázon is. Idegen férfiakra elsőre moroghat, ugat is.. sajnos még mindig nem tudtuk teljesen meggyőzni, hogy már senki sem fogja bántani. Viszont aki már ismerős neki attól farokcsóvàlva fogadja el a jutifalatot is. 🙂 Nőkkel könnyebben barátkozik. Sokat kell vele foglalkozni, a lehető legtöbbet megmutatni neki a világból, és megerősíteni a hitét bennünk, emberekben! Autókázni imád a nagyfiú 🙂 <3

 

Képek Sherlockról:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/sherlock/

 

Ivartalanítva, oltva, chippel ellátva és szívféregre szűrten fogadható örökbe.

Érdeklődni Sherlockról a nemetdogsos@gmail.com címen lehet!