Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Sherlock nagyon kedves, félős fiúcska

Sherlock nagyon kedves, félős fiúcska

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Német dog
Szín:fekete-fehér
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Sherlock – 1,5 éves német dog kan

Megérkezett Egyesületünk gondozásába Sherlock, a 1,5 éves kan német dog.

Nagyon félős, de kedves kutyafiú. Nem sok mindent ismerhet még a környező világból, de mi azon leszünk, hogy mielőbb megmutassuk neki! Szívféregtesztje negatív, a vérvétel eredménye is rendben van.

Sherlock nagyon kedves, de eléggé félős kutya…iszonyú sovány, a lábai szörnyű állapotban, szemét műteni kell majd. A teste tele sebekkel, a bőre, szőre is kriminális, szürke, fénytelen, laposkúszásban közlekedik. Reméljük hamar megérti majd, hogy most már semmi baj nem történik vele, mindig lesz ennivalója, melegben lehet és mindenki szeretni fogja őt! <3

Íme tehát az első, becsapós kép, s utána a valóság…

Sherlocknak szüksége van a segítségünkre, nekünk meg a Ti segítségetekre!

Sherlock jelenleg napi 3-4-szer kap enni, pici adagokban, jó minőségű tápot. Biztosítanunk kell neki probiotikumot, bőr- és szőrtápláló vitamint, csont és porcerősítőt. Az első, hogy a kondiját feltornázzuk, aztán jönnek a műtétek majd, ivartalanítás, szemhéjkorrekciós műtét.

Ivartalanítva, oltva, chippel ellátva és szívféregre szűrten fogadható örökbe.

Érdeklődni Sherlockról a nemetdogsos@gmail.com címen lehet!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem