Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Shitczu kiskutyám mindig sír (vonyít),ha reggel elmegyek dolgozni.Kb 2-3 percig,néha napközben is.Mit tehetnék,hogy megértse,mindig haza jövök hozzá.Köszönettel Ilona

2014.06.04

Állatorvos

A kutyának enyhe szeparációs szorongása van. Szerencsére nem sír egész nap és nem is rombol, ahogy sok kutya teszi ilyenkor. Érdemes távozás előtt jól lemozgatni a kutyát, hogy az egyedül töltött idő egy részét szunyókálással töltse. Adhat az állatnak távozás előtt néhány finom falatot. Fontos, hogy  a távozás előtt ne búcsúzkodjon hosszan, hanem egyszerűen menjen csak el. Ha hosszan nyugtatgatja a kutyát, akkor azt gondolja, hogy tényleg valami szörnyű dolog készülődik. Úgy kell viselkedni, hogy a távozás és az érkezés a mindennapok természetes rutinja, nincsen benne semmi különös. Hasznos, ha mindig váltogatja az állat játékait, így nem unja meg őket. Az újdonságnak ható játékokkal szívesebben játszik, amíg Ön távol van. Hazaérkezés után vigye újra egy nagy sétára a kutyát. Fontos, hogy a napnak legyen egy ritmusa, mert ha a kutya tudja, hogy mikor mire számíthat, akkor könnyebb elviselni neki a várakozással eltöltött órákat.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem