EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Shiva gazdit/ideiglenes befogadót keres! Shiva is looking for home/foster home

Shiva gazdit/ideiglenes befogadót keres! Shiva is looking for home/foster home

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Labrador
Szín:Bézs
Kor:Felnőtt
Megye: Pest
Város:Budaörs
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 601 6709

 

Gyönyörű 3+ év körüli labrador keverék. Nagyon nyugodt, kedves kissé félős, más kutyákkal jól kijön. Pórázon nem húz. Könnyű vele sétálni. Sajnos súlyos kétoldali csípőizületi diszpláziája van, ami a súlyosság mértéke és a kutya kora miatt műtétre nem javasolt. Emellett van egy régi összeforrt törés a bal combcsontján. Ez kezelés nélkül forrt össze. Képzelhetitek mit élt át szegény! Nem kezelték a törött lábát! Az orvos javaslata, hogy Shiva lehetőleg melegben legyen. Gyógyszert kell szednie, és ha lehet ne lépcsőzzön! Nagyon keresünk neki egy végleges vagy legalább ideiglenes otthont, ahol ezeket biztosítani tudják számára! ///

Shiva is 3+ years old nice and calm female labrador mix dog, she is okay with other dogs. She had an X-tray examination took place and unfortunately the result is not promising. She has a serious bilateral hip dysplasia and due to the seriousness and the her age the surgery is not recommended. She also has an old “healed” break on her left side femur. This was joint without any treatment. Her broken leg was not taken care of! The doctor’s recommendation is to keep Shiva in a warm place. She has to take medicines and cannot take the stairs. We are desperately looking for a final home or at least a foster home for her where these conditions will be provided to her.

 

Várjuk a gazdijelöltek jelentkezését elérhetőségeinken:

www.budaorsiallatmenhely.hu

budaorsiallatmenhely@gmail.com

+36-70-601-6700

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem