EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Simona golden retriever gazdát keres

Simona golden retriever gazdát keres

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:golden retriever
Szín:arany
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 30 579 0475

nem: szuka
kor: 7 éves
szín: arany
fajta: golden retriever
leírás: Simona kb 7 éves golden retriever szuka kutya. Kedves, bájos, sok rosszat tapasztalat, vélhetően korábban bántalmazták, és nem lehetett jó sora. Ennek most már vége, gondozásunkba kerülve megígértük neki, hogy soha többet nem kell nélkülöznie. Simona Győr mellől érkezett hozzánk, vizsgálatait és ellátását megkezdtük, szívférgesség tesztje negatív, de vérében mikrofiláriákat találtak, ez alapján ő bőrférgességgel fertőzött. Ennek kezelését elkezdtük. Féreghajtót, oltásokat kap, vérlaborját megnézve szerencsére nem találtak nála kirívó problémákat az orvosok. Nagyon elhanyagolt, szőre tele van bogánccsal, amit mondhatni csak ecetes ollóval lehet eltávolítani abból. Simona emberekkel kedves és barátságos, félénk és alázatos. Más kutyákkal még kicsit merev a viszonya, a kórházi boxból kimorog rájuk, pórázon, sétálva kezelhető és tiltható nála mindez, valószínűleg félelmi reakcióról van nála, ami foglalkozással sokkal jobbá válik majd.
Simona gazdát keres, vagy akár ideiglenes befogadót is arra az időre, amíg a végleges gazdi rábukkan, így mielőbb családi környezetben lábadozhatna majd.

Státusz: gazdát, ideiglenes befogadót keres

Honnan került a Retriever Rescue-hoz: gazdától
Gyerekbarát: valószínűleg igen
Más kutyákkal kijön:
Macskákkal kijön:
Játékos:
Szobatiszta:
Ismert betegség: bőrférgesség

Simona fóruma: https://retrieverhelp.hu/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=1090
Simona képtára

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem