Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Sokszor ok nélkül hosszan, keservesen nyávog. Az alom tálca mindig tiszta, enni és innivaló is van, akkor mi okozhatja nála a problémát?

2015.10.15

Állatorvos

Vigye orvoshoz a cicát és vizsgáltassa meg, hogy nincsen-e valami betegség a háttérben. Ha nincsen, akkor ez egy viselkedési probléma. Próbálja meg a cicát kizökkenteni ilyenkor ebből a viselkedésből valami eseménnyel játékkal és figyelje meg mi történik. Az ételt azért nem ajánlom, mert azzal a viselkedést jutalmazza, megerősíti. Adjon az állatnak elfoglaltságot, tanítgassa, tegyen ki minden nap valami érdekes újdonságot. Itt most nem drága játékokra gondolok, sokszor elég egy kartondoboz vagy vécépapír guriga, hogy  a cica jól szórakozzon. Kitehet neki valami jó kis búvóhelyet a lakás egy magas pontjára és beszerezhet egy snacklabdát, ami szintén elfoglaltságot ad az állatnak.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem