Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

SOS!VÁLasz afrancia bulldog gazditol. Álltalános vizsgálat történt. büzmirigy ellenőrzés szivhang láz és abőr megtekintése. elöbb attkára gyanitott majd allergiára, bőrkaparékot nemvett.mivel sürün lázas is,egy kullancstol megnőtt a nyki mirigy igy injectios kezelést majd ampicillynes kezelést kapott amitől sokat pisilt a kutyus..EKKor csökkent a börgyulladás majd kezdödött minden előről. Közölte a orvos ö nemtudja miez ezért kérem segitsenek, ha kell elviszem önökhöz.csak gyogyuljon meg.4 honapos kora ota kezelik,és semmi.csakaz antibiotikum szedéséig javul aztán kezdödik minden elöröl. ugye segitenek???

2012.05.02

Állatorvos
Azt javaslom, hogy vigye el a kutyát egy bőrgyógyászati szakrendelésre (pl.: Szent István Egyetem Állatorvos- tudományi kar, Dr. Tarpataki Noémi, 1078. Bp. István u.2., tel: 0614784100). Valószínűleg a bőrkaparék vizsgálat, esetleg biopszia mellett egy vérvizsgálatra is szükség lesz.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem