Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Sötétben is biztonságban: tanácsadói napok a Fressnapfban

2017. október 22.

Sötétben is biztonságban: tanácsadói napok a Fressnapfban

Az ősz és a tél rengeteg gyönyörű velejáróját élvezhetjük hamarosan kedvencünkkel, mint a játékot a lehullott levelekben vagy hóban, és a frissítő, illatos levegőt. A korai sötétedés viszont új kihívásokkal is meg tudja nehezíteni a mindennapi életünket, érdemes erre és az egyre hűvösebb időjárásra is időben felkészülni. A Fressnapf szeretné ezt megkönnyíteni: október 24-én és 25-én őszi tanácsadói napokat tartunk, ahol meglepetés akciókkal is készülünk!

Tanácsadásunk alkalmával nem csupán megtudhatja, hogy például melyik a legideálisabb fényvisszaverő hám az esti sétákhoz, de azonnal haza is viheti kedvencének kedvezményesen! Tippeket kaphat a bundaápolásról, élősködők elleni védekezésről vagy éppen az etetési igényekről, szakképzett kollégáink készséggel várják kérdéseit és segítenek kiválasztani az összes kiegészítőt.

A tanácsadáson túl is készülünk meglepetéssel, így többszörösen megéri ellátogatni áruházainkba. És hogy mit is jelent ez pontosan? Azon túl, hogy TÖBB MINT 400 TERMÉKET AKCIÓSAN SZEREZHET BE, amennyiben ezekből vásárol 5000 Ft feletti értékben, TOVÁBBI KEDVEZMÉNY várja: 1000 forintot elengedünk a végső árból!

Jöjjön el október 24-én és 25-én bármelyik áruházunkba, és a hűvös hónapok garantáltan nem fogják hideg zuhanyként érni! Szeretettel várjuk Önt és kedvencét is!