EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Spic keverek 3 eves kutyam este kesön kiviszem vc-re es megis minden reggel a fürdöszoba köve büdös a vizeletetöl ,mit tehetek hogy leszokjon rola könyvek ilyent nem emlitenek köszönettel,varom segitseget tanacsat.

2012.10.22

Állatorvos
Első körben azt javaslom, hogy végeztessen el egy vizeletvizsgálatot, hogy nincsen-e valamilyen szervi probléma a tünetek hátterében (hòlyaggyulladás, húgykövek). Ha gyulladás van a húgyutakban az okozhat vizeletvisszatartási problémákat. Hasznos lehet egy vérvizsgálat is (vérkép, vesefunkció, vércukor). Ha nincsen belgyógyászati probléma a háttérben, akkor lehet a viselkedési zavar okát kutatni. Ha napközben szobatiszta a kutya és éjszakára bezárják a fürdőszobába, akkor lehet, hogy szorongás okozza a bevizelést.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem