Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Stacy megrázó történetű picilány

Stacy megrázó történetű picilány

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Tacskó keverék
Szín:fekete
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Stacy – 4-5 éves tacskó keverék szuka

 

Stacyt az eredeti gazdáitól mentette egy másik állatvédő szervezet, miután bejelentést kaptak, hogy egy anyakutyából napok óta egy halottnak tűnő kölyök lóg ki, de a gazdái nem tesznek semmit. Stacyt azonnal megoperálták, valóban elhalt magzatok voltak a méhében. Stacy egy sok rossz dolgon keresztülment, így az emberekkel elsőre bizalmatlan, más kutyákkal támadólag fellépő kutya, aki viszont a nyugodt körülmények biztosítása mellett szépen megbarátkozik az emberrel, kötődik, ragaszkodó.

Emberekkel barátságos, de karakán kislány, ha valamivel nem ért egyet, odakaphat. Más kutyákkal összeszoktatható, de tacskósan domináns, főleg a nagyobb kutyákkal. Stacy inkább egyedüli kutya szeretne lenni, a nála nagyobb kutyákat megpróbálja rendre inteni, de nem is keresi velük a társaságot. Mostani befogadóhelyén sok kutya van, amit nem kedvel. Másik ideiglenes befogadót vagy gazdát keres. Nagyon igyekvő és szeretetre vágyó kutya. Stacy szívféreg tesztje pozitív, a kezelését megkezdtük.

 

A szívféreg kezelés 30 naponkénti Advocate cseppből, 2 havonkénti Doxycyclin antibiotikum kúrából és ezt követő újratesztelésből áll. Emellett – az esetleges továbbfertőzést duplán megelőzendő – Scalibor nyakörvet visel, amit 3-4 havonta cserélünk. (már több kutyánk is sikeresen meggyógyult ezzel a módszerrel)

 

További képek Stacyről:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/stacy/

 

A Futrinka Egyesület minden védencét oltva, ivartalanítva, parazita mentesítve, chippel ellátva és szívféregre szűrten adja örökbe!
Érdeklődni bemutatkozó levéllel lehet a futrinkatacsko@gmail.com email címen lehet!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem