Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Stacy ragaszkodó, okos kicsilány

Stacy ragaszkodó, okos kicsilány

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Tacskó keverék
Szín:fekete
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Stacy – 4-5 éves rövid szőrű tacskó keverék szuka

 

Stacyt az eredeti gazdáitól mentette egy másik állatvédő szervezet, miután bejelentést kaptak, hogy egy anyakutyából napok óta egy halottnak tűnő kölyök lóg ki, de a gazdái nem tesznek semmit. Stacyt azonnal megoperálták, sok rossz dolgon ment már keresztül, így az emberekkel elsőre bizalmatlan, nyugodt körülmények biztosítása mellett szépen megbarátkozik az emberrel, okos, foglalkozást igényel. A hozzánk kerülése óta már 5 hónapot élt gazdánál, de sajnos most visszakerült hozzánk. Gazdis léte alatt sokat fejlődött, megtanult szeretni és szeretve lenni, ezért most a visszalépés különösen megviselte

Stacyt az eredeti gazdáitól mentette egy másik állatvédő szervezet, Stacyt sok rossz dolgon ment már keresztül, így az emberekkel elsőre bizalmatlan, nyugodt körülmények biztosítása mellett szépen megnyílik, és nagyon ragaszkodik ahhoz akitől szeretet, és törődést kap, okos, és szereti ha foglalkoznak vele, sétákat sem veti meg. Egyedüli kutya szeretne lenni.

Egyedüli kutya szeretne lenni. Ideiglenes befogadót is keres.

 

Képek Stacyről:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album243/2016/tacsko/belfold/stacy/

 

Benti tartással, oltva, chipezve, ivartalanítva, fogadható örökbe. Szívféreg tesztje pozitív lett, jelenleg kezelése folyamatban van. Érdeklődni: futrinkatacsko@gmail.com e-mail címen lehet.