Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Stevie gazdára vár

Stevie gazdára vár

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:staffordshire terrier keverék
Szín:zsemle
Kor:Felnőtt
Megye: Baranya
Város:Pécs
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 72 337-035

Stevie egy nagyon különleges kutya, ugyanis mindkét szemére vak, ennek ellenére ismerős helyen nagyon jól tájékozódik. Januárban találták Pécsett, azóta várakozik a menhelyen. Ő egy 2013-as születésű ivartalanított kan kutyus, megkapta az oltásokat és a mikrochipet is.

A kutyának egy türelmes, figyelmes gazdira van szüksége, akinek van elég ideje foglalkozni Stevie-vel. Legjobban egy lakásban érezné magát, ahol hamar megszokhatja az új környezetet és gyorsan kiismerheti magát. Mindenképpen egyedüli kutyának javasolják, és fontos, hogy legalább háromszor jöjjön el sétáltatni és ismerkedni a kutyával az, aki el szeretné vinni.

Nagyon kedves kutya, hamar meg lehet barátkozni vele. Szeret ugrálni is az emberekre, viszont ezt nem szabad engedni neki, mert hamar felpörög. Ha mégis előfordult, célszerű leguggolni mellé és pár simogatással megnyugtatni. Szeret sétálni és nagy érdeklődve figyel minden hangra és történésre.