Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Szegfűszeg hős amazon és egyben szeretetbomba

Szegfűszeg hős amazon és egyben szeretetbomba

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Keverék
Szín:barna
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Szegfűszeg – 3 év körüli keverék szuka

 

Méretét tekintve közepes termetű, mindössze 16 kg. Bájos és érdeklődő, nagyon nyugodt és megadó természetű, kissé még félénk.

Szegfűszeg egy 3 év körüli keverék szuka, a Sz – babák mamájaként és pótmamájaként került a gondozásunkba. Mikor igent mondtunk rá, csak egy homályos fotónk volt róla, de ez nem is számított. Segítségre volt szüksége neki, és a babáinak, és egy alom árván maradt babának is, hogy életben maradhassanak. Így a két családot egyesítettük, és együtt cseperedtek fel Szegfűszeg mami gondoskodó mancsai alatt. A babák már mindannyian kirepültek a gondozásunkból, de Szegfűszegnek még nem akadt eddig komoly kérője. Hős amazonként helytállt a zajos, hangos gyerekek között, most pedig ő keres egy saját hőst, aki bearanyozza majd az életét. Eddig ő gondoskodott másokról, most azt szeretné, ha róla gondoskodna valaki élete végéig!

Más kutyákkal, és a cicákkal is jó a viszonya, bájos és érdeklődő, nagyon nyugodt és megadó természetű, kissé még félénk, nagyon szeretetéhes, hihetetlenül bújós kutyalány, leendő gazdája nagyon jól fog vele járni!

Nagyon szeret enni, már az illata is extázisba hozza. Pórázon is szépen, de még kapkodva sétál, kérésre szépen visszajön és leül. Lakáshoz szokott, szobatiszta, kzdő kutyásoknak, családoknak is bátran ajánljuk.

 

Képek Szegfűszegről:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/szegfuszeg/

 

Örökbefogadással kapcsolatban:

magyarvizslasos@gmail.com

http://www.magyarvizslasos.hu/orokbefogadas.html

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem