Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Személyes tanácsadás a Fressnapfnál

2018. április 21.

Személyes tanácsadás a Fressnapfnál

Egy új jövevény érkezése mindig örömteli esemény az egész család számára, azonban fontos, hogy a kiskutya érkezése előtt beszerezzünk mindent, amire kedvencünknek szüksége lehet ahhoz, hogy boldog és egészséges legyen.

Mielőtt elhoznánk tappancsos barátunkat, érdemes beszerezni egy szállítóboxot, vagy nagyobb kutyák számára ülésvédő huzatot a kényelmes utazás érdekében. Természetesen kölyökkori pórázról és hámról is gondoskodnunk kell. Ha szeretnénk hosszabb időre lekötni a kicsi figyelmét, és megóvni lakásunkban lévő tárgykat, akkor érdemes különböző izgalmas játékokat beszerezni négylábúnk számára. Annak érdekében, hogy az első hetek zökkenőmentesen teljenek, mind a gazdi, mind a kölyökkutyus számára, szerezzünk be higiéniai termékeket, mint péládul a pelenka, így elkerülhetjük a kellemetlen baleseteket.

A megfelelő kutyaeledel kiválasztásáról se feledkezzünk meg! Ez az egyik legfontosabb dolog. Lényeges, hogy kölyök kutyusunk eledele egészséges és minőségi hozzávalókból készüljön. Olyan tápot válasszunk kedvencünknek, amely biztosítja számára az ideális ellátást ebben a fontos növekedési életszakaszban. Áruházainkban széles választékban találhatóak speciálisan kölyök és fiatal kutyák számára készült Select Gold Junior eledelek. Ráadásul nem tartalmaznak  hozzáadott cukrot és szóját, mesterséges tartósítószereket, színezékeket és ízfokozókat. Természetesen finom jutalomfalatokkal is lepjük meg bundás barátunkat, hiszen mindenki megérdemel egy kis kényeztetést. J

Az újdonsült gazdik számára nagyszerű hírünk van! Április 21. és 22. között személyes tanácsadással várunk mindenkit a Fressnapfnál. A tanácsadói napok alkalmával 10%-kal olcsóbban szerezhet be játékokat, eledeleket, felszereléseket és higiéniai termékeket. Érdemes sietni, ugyanis a kuponok csak limitált kiadásban érhetőek el.

Sok szeretettel várjuk a résztvevő üzletekben! Szerezzen be Ön is mindent, amire az újdonsült jövevénynek szüksége lehet, ráadásul most kedvező áron! 🙂