EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Szende

Szende

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Labrador - Pitbull keverék
Szín:Fekete
Kor:Felnőtt
Megye: Zala
Város:Zalaegerszeg
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36-30/424-3579

Szende 2010. májusi születésű, ivartalanított labrador-pitbull keverék szuka. Zalaegerszegen kóborolt, a gyepmester fogta be, így került előbb a gyepmesteri telepre, majd a mi gondozásunkba. A gyepmesteri telepen meglehetősen morcosan viselkedett, nem mindenkit fogadott el. Bekerülését követően néhány nappal kizáródott a sérve, azonnal műttetni kellett, feltehetően a rossz kedve és morcossága ennek is köszönhető volt. Egyedül él egy kennelben, más kutyákkal való kapcsolata nem ismert, cicával sem engedtük még össze. Leendő gazdájának célszerű vele a menhelyen, közös séták alkalmával összebarátkozni, mivel idő kell neki, hogy közel engedje magához az embert. Ha megbarátkozott valakivel, akkor már hálásan fogadja a simogatást, törődést. 8 éven felüli gyerekek és idősebbek mellé is örökbe fogadható, kezdő kutyatartók számára nem ajánljuk, mert tapasztalat és türelem szükséges hozzá. Pórázon szépen vezethető. Ivartalanítva, oltva, chipelve és féregtelenítve.

További képek Szendéről, ITT!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem