Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Szende eleven, pusziosztós szeretetbomba

Szende eleven, pusziosztós szeretetbomba

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Keverék
Szín:zsemle
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Szende – 1 év körüli vizsla mix kan

 

Szende a testvéreivel együtt került a gondozásunkba, ők azonban már mindannyian gazdára találtak, Szende az egyetlen, aki még nem. Túl van már egy sikertelen gazdisodáson is, sajnos néhány nap után ismét visszakerült a gondozásunkba.

 

Más kutyákkal és emberekkel nagyon jó a viszonya, nyugodt környezetre, határozott és rutinos gazdira van szüksége, fiatal korából adódóan hajlamos a hisztire és sok tanulnivalója van még. Sokáig játszotta a plusz egy szerepét, aki csak hátulról figyelt, aki akkor evett, amikor mások végeztek, aki akkor bújt, amikor más nincs a közelben, de végre megtört a jég. Bátor, eleven, puszi osztós cuki lett, aki barátkozik, játszik, még ugat is. Szépen sétál, behívható, mindenkivel jól kijön, nem durva, nem nyomulós, a gyerekek és a cicák is a barátai.

 

Képek Szendéről:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/szende/?g2_page=3

 

Szende is, mint minden védencünk benti tartással, oltva, chipelve, parazitamentesítve és ivartalanítva fogadható örökbe.

 

Örökbefogadással kapcsolatban:

magyarvizslasos@gmail.com

http://www.magyarvizslasos.hu/orokbefogadas.html

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem