Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Szép estét! 4 hónapos spániel kiskutyám 2 napja nagyon le van tőrve. Székletében találtunk hosszú férgeket . Ma kapott Drontál plusz féreghajtót. Később többször hányt (volt hogy férget is) . Ez normális vagy szükséges az állatorvos ? Köszönöm a válaszát!

2018.05.26

Állatorvos

Ha a kutya nagyon levert, akkor mindenképpen vigyék orvoshoz. Ha súlyos fokú a férgesség, akkor előfordul, hogy a hányadékkal is ürül parazita. Én azt javaslom, hogy tegyenek a kutyára Advocate cseppet is, mert az hatékony az orsóférgek bizonyos lárvaalakjai ellen is. A féreghajtást addig kell 2 hetente folytatni, ameddig a féreghajtó után ürül féreg (ez akkor igaz így, ha orsóféregről van szó). Mindenképpen mutassák meg állatorvosnak a parazitákat, hogy biztosak legyünk benne, hogy milyen parazitafajjal állunk szemben. Ha nincsenek már meg a férgek, akkor bélsárvizsgálatot érdemes végezni.

Vissza a kérdésekhez