EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Szép estét elnézést a késői zavarásért ,szeretnék S.O.S. ben segítséget kérni !van három bichon havanese kutyám , egyik szuka 3hete szült és ma találtunk benne kettő kullancsot ,kivette a férjem sikeresen lefertőtlenítettük gyógyszertári alcohollal,de hogyan tovább?megköszönöm mielőbbi válaszát
üdvözlettel Lánczkyné

2015.04.16

Állatorvos

Figyeljék a kutyát, ha bármi tünetet tapasztalnak rajta (bágyadtság, láz, vagy hónapok múlva sántaság/bármi szokatlan), akkor keressék fel sürgősen állatorvosukat. Szerencsére nem minden kullancs közvetít betegségeket. Vannak vemhes és szoptató kutyákon is biztonságosan alkalmazható parazitaellenes szerek (pl.: Frontline combo). Fontos, hogy a szuka szőrén száradjon meg a készítmény, és csak utána engedjék vissza a kölykökhöz, nehogy lenyalják.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem