Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Szep jo napot!Van egy kiskutyam 2 honapos.Elkezdte ragni a butorokat,mit tehetnek,hogy leszoktasam errol?Valaszat elore is koszonom!

2015.02.23

Állatorvos

Ne hagyja a kutyát felügyelet nélkül a bútorok közelében. Amikor rágcsálni kezd, akkor rögtön szóljon rá. A késleltetett büntetés nem hatékony, csak annyit érhetünk el vele, hogy a kutya félni fog tőlünk, mivel nem tudja, hogy miért szidjuk. Adjon a kölyöknek mindig olyan rágcsálnivalót, ami számára megfelelő. Amíg rágcsálja a bútorokat, addig azokban az esetekben, amikor elmegy otthonról zárja egy olyan helyiségbe, játékok és rágcsálnivalók társaságában, ahol semmiben nem tud kárt tenni. Ha nincsen biztonságos helyiség, akkor kerítse el a kiskutyának a lakás egy sarkát, és zárja oda a távolléte alatt.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem