Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Szép napot Doktornő!

A következő lenne a kérdésem van egy 7 hónapos Német juhászom és híg székletet produkált ( zöld színűt) Prémium minőségű tápot kapott, ez után nem adtam neki a tápot 1 hétig, elkezdtem neki főzni nyúl illetve sertés nyesedéket rizzsel és akkor abba maradt a hasmenése, állatorvosom vett le tőle tenyésztésre mintát annak az eredménye csütörtökön lesz meg, elképzelhető hogy tápot kell váltanom? Köszönöm válaszát!!! Üdv: Gyöngyi.

2015.02.02

Állatorvos

Meg kell várni a bélsárvizsgálat eredményét. Ha van kórokozó, akkor célzottan kell kezelni azt. Ha volt kórokozó, akkor valószínűleg az okozta a problémát. Sajnos csak úgy tudhatja meg, hogy tápot kell-e váltania, ha a tünetmentes kutyát újra megkínálja vele. Ha újra hasmenése lesz az állatnak, akkor tápot kell váltani.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem