Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

SZÉP NAPOT ÉS KELLEMES BOLDOG ÜNNEPEKET KÍVÁNOK ! SZERETNÉM MEGKÉRDEZNI VAN E HATÁSOS GYÓGYSZER VAGY ECSETELŐ CICÁKNAK A FOGÍNYRE ? SAJNOS ABBAN A CICA BETEGSÉGBEN SZENVED MINDKÉT CICÁM AMI ÁLLÍTÓLAG ELÉG GYAKORI /FELEMÉSZTI A FOGGYÖKERET / ÉS ÁLLANDÓ GYULLADÁSBAN VAN AZ ÍNYÜK . TESTVÉREK 8 ÉVE HOZTAM KI ŐKET EGY MENHELYRŐL .ELÉG SOKSZOR KAPTAK SZURIT ÉS EGY RÓZSASZÍNÜ GYSZ.-ERT MOST NEM JUT ESZEMBE A NEVE .A SZŐRÜK IS ELÉGGÉ HULLIK . KÖSZÖNÖM A VÁLASZÁT ÜDVÖZLETTEL .ÉVA

2015.12.21

Állatorvos

Valószínűleg a cicák betegsége a FORL. Ez sajnos valóban elég gyakori probléma. Ilyenkor nagyon fontos a szájhigiénia, a fogkövek rendszeres eltávolítása és a fájdalmas mozgó fogak kihúzása. Az ínygyulladást gyulladáscsökkentőkkel és sok esetben Stomorgyl tablettával lehet kezelni, de valóban hasznosak a szájhigiéniás oldatok is. Ezek közül például jó készítmény a Stomodine gél, mert ennek nem kellemetlen az íze.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem