Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Szép napot! Két 6 éves cicám van. Mind a kettő ivartalanitott házi cica. A fiú hófehér és süket mostanában nem tudja bemérni a távolságokat ugrás közben.Nem nagy távolságra ugrik de az sem mindig sikerül van,hogy csak az álla érkezik oda és lefejeli pl:a komódot.Remélem csak ügyetlen és nem lehet baj vele.. Tisztelettel

2012.01.31

Állatorvos
Ha az állatnak eddig nem voltak mozgáskoordinációs problémái akkor nem valószínű, hogy csak ügyetlen. Vannak olyan macskák amelyek mozgáskoordinációja veleszületetten rossz, ennek oka általában méhen belüli vírusfertőzés.
Azt javaslom, hogy vigye el a cicát egy neurologiai szakrendelésre (pl.: Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi kar, Dr. Csébi Péter), hogy alapos vizsgálatok során fény derüljön arra, hogy fennáll-e a központi idegrendszer vagy az egyensúlyozó rendszer megbetegedése.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem