EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Szép napot kívánok:) szeretném meg kérdezni! A havanyézem 7éves szuka februárba lett ivartalanitva! 1honapja hüvely folyása volt. Kapot betadinkupot de nem igazán tudtam felhelyezni a drágának:) igy csak mosogattam neki.tegnap megint nyalogatta magát:( és váladékos volt a hüvely! Szeretném meg kérdezni hogy mit tegyek?lehet e komolyabb baja! És holnap rohanás a doktorbácsihoz:) köszönöm elöre is:) tisztelettel egy agodo kutyagazdi:))))

2016.09.14

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Ha csak a petefészek lett eltávolítva, méhgyulladása lehet sajnos, bár nem gyakori dolog. Az is lehet, hogy egy hüvelyfertőzése van. Otthon a betadinos mosogatásnál többet nem tud tenni.Az orvosa biztos segíteni fog, de úgy készüljenek, hogy egy hasi ultrahangra is szükség lehet.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem