Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Szép napot kívánok!

Ausztriában vettem a Fressnapfban Luposan nevű terméket, amit az eledelhez keverve szoktam adni a kutyámnak. Természetes anyagokból készül és védi az állatot a bolhák, kullancsok ellen. A szőrnek is jót tesz, sokkal szebb a kutyám szőre tőle. Itt Magyarországon is lehet kapni ezt? Sajnos most nem találtam a honlapjukon.
Köszönöm a választ!
Üdvözlettel.

2011.05.10

Állatorvos
Igen, forgalmazzuk ezeket a termékeket, a kullancs ellenes készítmény nálunk 600g-os kiszerelésben kapható, ára 5299 Ft. Azt javaslom, hogy vásárlás előtt közvetlenül az áruházban érdeklődjön az aktuális készletről! Áruházaink címét, elérhatőségeit és nyitva tartását megtalálja honlapunkon.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem