Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Szép napot ! Naggyon rágcsálja -kiskutyám 6hónapos – magát, lábát, hátát, fenekét. Atkára lettt kezelve, gombára is. Bolhairtó cseppeket júni 8. Vérző sebek a lábán… Hipppoallergén HappyDog +báranyos tápot eszik. Meg házit-leves,répa,alma, rizs.. Mi lehet már sajnálom szegény szenved. Köszönöm !!! 3 orvosnál is jártunk….

2017.07.29

Állatorvos

Lehet bolhás a kutya? A bolhairtó cseppeket havonta kell alkalmazni. Ha a bolhák jelenléte kizárható, akkor valószínűleg allergiával állunk szemben. Milyen kezelést kapott eddig a kutya? Mit mondtak az állatorvosok? Azt, hogy pontosan mire allergiás a kutya, csak allergiateszt elvégzésével lehet megmondani. Sajnos nem csak táplálékra lehet allergiás egy állat. Ha táplálékallergia is felmerül, akkor csak egyféle eledelt kellene kapnia legalább 6-8 héten át, azon kívül semmi mást, csak vizet. Ha sikerült olyan érzékeny kutyáknak való ételt választani, amiben semmi olyasmi nincsen, amire allergiás az állat, akkor kb. 1 hónap múlva várható lassú javulás.

Vissza a kérdésekhez