EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Szép napot!
Abban szeretném kikérni a véleményét, hogy tegnap este sertés húst sutottunk, és a levágott részek közül -ami inkább zsír volt mint hus, de talán kis hús is volt rajta- a 8 hónapos cicamhoz jutott egy egészen apró darab, amit szerintem megevett. Utána néztem, a húst egy nagy uzletlancban vásároltuk, magyar termek és rá van irva hogy hatósági állatorvos által ellenőrzött. Mégis aggódom, felek hogy a kiscicamnak baja lesz tőle, sok rossz és ijesztő dolgot olvastam a neten. A cica egyébként lakásban tartott, jól táplált, állatorvos minden hónapban látja és minden oltasa megvan.
Nagyon köszönöm előre is!

2017.12.23

Állatorvos

Szerintem a kockázat egészen minimális. Nyilván szándékosan ne etessen nyers sertéshúst a cicával, de nem gondolnám, hogy bármilyen következménye lenne ennek az esetnek. Természetesen ha bármi rendelleneset észlel, akkor forduljon állatorvoshoz.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem