Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Szép napot!Azt szeretném kérdezni hogy kutyám lehetséges e hogy allergiás állandóan rágja a lábát vakarózik a kis háta piros kiütéses.Csak a macska tápot ette meg lehet e attól?

2014.04.09

Állatorvos

A leírás alapján nagyon valószínű, hogy a kutyája valóban allergiás. Allergia nagyon sok dologgal szemben kialakulhat, így lehetséges az is, hogy a macskatáp valamelyik összetevőjére érzékeny. Ne engedjék, hogy hozzáférjen a macska ételéhez. Vigyék orvoshoz a kutyát, hogy a kellemetlen tüneteket enyhíthessék. Ha úgy, hogy a kutya nem fér hozzá a kérdéses táplálékhoz, megszűnnek a tünetek, akkor abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy tudják  mire érzékeny a kutyájuk. Ha a tünetek újra jelentkeznek, akkor más áll a probléma hátterében, de biztosat csak allergiateszt elvégzése után lehet mondani.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem