EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Szép napot!!

Most vásároltam egy 6 hetes spániel kutyust, és szeretném kényelmessé tenni a napjait. Milyen dolgokra lesz szükségem, kérem segítsenek!
Köszönettel.

2011.01.12

Állatorvos
Egy kölyökkutya érkezése a családba mindig sok örömmel, de nem kevés gonddal és felkészüléssel is jár! Ki kell alakítani számára egy pihenőhelyet, ahol kényelmes fekhely várja, például egy párna vagy kosárka, ami csak az övé. A kutyus méretének megfelelő etető- és itatótálra is szükség lesz. Eleinte kölyöknek való nyakörvet és pórázt szerezzen be neki, a szőrzetápoláshoz egy kisebb fésű/kefe lesz a legalkalmasabb. Ha a kutyus eleinte a lakásban kell, hogy elvégezze a dolgát célszerű ehhez is egy fix helyet kialakítani neki (a "kutyapelenkát" ajánljuk erre a célra). Ne feledkezzen meg néhány kedves kis kutyajátékról, amit új kutyusa kedvére rágcsálhat! Kérem, keresse fel az Önhöz legközelebbi áruházunkat, ahol felkészült eladóink szívesen segítenek kis kedvence számára összeállítani a legmegfelelőbb felszereléseket és a megfelelő kutyatáp kiválasztásában is segítségére lesznek!
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem