Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Szép Napot!
Olyan kérdésem volna, hogy van egy 8 hónapos macskám, aki nem az almot használja. Kiskorában még használta, aztán úgy egy hónapja nem azt használja. Próbáltam almot váltani, más hová tenni a tálcát, de semmi. Mindig talál magának másik helyet.. Mit tudnék vele kezdeni?
A választ előrre is köszönöm!

2015.01.23

Állatorvos

Ha a macska nincsen ivartalanítva, akkor el kellene végezni a beavatkozást. Az ivarérett állatok (sokszor a nőstények is) jelölnek. Érdemes több és többféle alomtálcát kihelyezni különböző alomanyagokkal. Figyelje meg, hogy hova ürít az állat (virágföld, textília, linóleum, újságpapír stb.). Ha van valami, amit különösen kedvel, akkor tegyen olyan anyagot is az egyik tálcába. A korábbi vizeletnyomokat alaposan el kell távolítani, szagukat semlegesíteni kell. Ha valami stressz érte a cicát (bármi változás, új állat otthon vagy a közelben, sok vendégség), akkor az is állhat a háttérben. Ilyenkor érdemes kipróbálni a nyugtató hatású feromonokat tartalmazó Feliway sprayt és párologtatót is.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem