Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Szepi babák vörösek

Szepi babák vörösek

Jellemzők:

Faj:macska
Fajta:Házi
Szín:Vörös cirmos
Kor:Kölyök
Megye: Pest
Város:Budaörs
Neme:Kandúr

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 601 6709
Szepi babák 1

Szepike mamát egy autó majdnem elgázolta a Kastély utcában. Önkéntesünk hazavitte a mamikát, aki másnap 5 aprósággal örvendeztetett meg minket.

Az 5 kis csöppség gazdit keres (2 teknőctarka, 2 vörös/fehér, 1 fehér/cirmos) Édesek és gyönyörűek! Elevenek, játékosak, kézhez szoktatottak, 4 nagytestű kutyával élnek együtt, így edzésben vannak :) Amolyan reszkessetek függönyök típusú kismakkák! :) Most 6 hetesek és Törökbálinton vannak ideiglenes befogadónál. Nagyjából 7-8 hetesen vihetők el. Az egyik vörös/fehér kiskandúr, a többi mind kislány. Kizárólag ivartalanítási és oltási program kötelezettséggel fogadható örökbe, benti tartással.

További örökbefogadási infó: www.budaorsiallatmenhely.hu/orokbefogadas/

Telefon: 06204458673

Kérjük, telefonálás előtt gondold át, valóban felelősségteljesen tudsz e gondoskodni egy cicaéleten át egy apróságról!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem