Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Szépüljön kedvence az XXL-ben!

2014. június 02.

Szépüljön kedvence az XXL-ben!
Ki ne szeretne mindent egy helyen elintézni? A Fressnapf XXL áruházait (http://www.fressnapf.hu/fressnapf-ujbuda-xxl/, http://www.fressnapf.hu/fressnapf-kispest-xxl/) éppen ebből a megfontolásból találtuk ki! Miközben Ön vásárol, kedvence a kozmetikánkban szépülhet. Ráadásul bérletakciónkkal most minden hatodik alkalmat ajándékba adunk, hogy az Ön négylábú barátja is mindig élvezhesse az ápolt, selymes bunda és a kopogásmentes karmok csodás élményét!
Ha a szépítkezés után kutyusát egy izgalmas közös programmal is kényeztetné, akár kutyatréningjeink valamelyikére is ellátogathatnak! Így kedvence nem csak ragyogóan egészséges, hanem különlegesen okos is lesz.Ha új taggal bővítené a családot, XXL üzleteinkben akár új állatkáját is kiválaszthatja. Díszállat kereskedésünkben szakembereink segítségével bármilyen kérdésére választ kaphat, legyen szó a kisállat tartásáról, ápolásáról vagy épp kedvenc csemegéiről.Látogasson el hozzánk kedvencével, és töltsön el nálunk néhány kellemes órát! Szeretettel várjuk!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem