Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Szépüljön kedvence az XXL-ben!

2014. június 02.

Szépüljön kedvence az XXL-ben!

A tavaszi vedlésnek hamarosan vége, így minden négylábúra ráfér egy kis csinosítás! Ha XXL áruházaink kozmetikájába látogat, most akár egy ingyen kezelést is kaphat kedvence!

Ki ne szeretne mindent egy helyen elintézni? A Fressnapf XXL áruházait (http://www.fressnapf.hu/fressnapf-ujbuda-xxl/, http://www.fressnapf.hu/fressnapf-kispest-xxl/) éppen ebből a megfontolásból találtuk ki! Miközben Ön vásárol, kedvence a kozmetikánkban szépülhet. Ráadásul bérletakciónkkal most minden hatodik alkalmat ajándékba adunk, hogy az Ön négylábú barátja is mindig élvezhesse az ápolt, selymes bunda és a kopogásmentes karmok csodás élményét!
Ha a szépítkezés után kutyusát egy izgalmas közös programmal is kényeztetné, akár kutyatréningjeink valamelyikére is ellátogathatnak! Így kedvence nem csak ragyogóan egészséges, hanem különlegesen okos is lesz.Ha új taggal bővítené a családot, XXL üzleteinkben akár új állatkáját is kiválaszthatja. Díszállat kereskedésünkben szakembereink segítségével bármilyen kérdésére választ kaphat, legyen szó a kisállat tartásáról, ápolásáról vagy épp kedvenc csemegéiről.Látogasson el hozzánk kedvencével, és töltsön el nálunk néhány kellemes órát! Szeretettel várjuk!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem