Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Szerelem a levegőben, 5 randihely, ahova kedvenced is elkísérhet!

2017. február 08.

Szerelem a levegőben, 5 randihely, ahova kedvenced is elkísérhet!

A tökéletes randihelyet nem egyszerű kiválasztani, különösen akkor, ha háziállatunkat is szeretnénk magunkkal vinni. Egyesek számára furcsa lehet, ha az eb is velünk tart a találkozóra, ám nagyon jól jöhet, ha épp kínos csend van, és valahogy oldani kell a hangulatot. Ráadásul a kis kedvencről akár beszélgethetünk is, ha épp nem jut más téma az eszünkbe.

  1. Park

A hideg ellenére is érdemes egy kicsit kimozdulnunk, és megsétáltatnunk kutyusunkat. Miért ne kötnénk ezt össze egy randival? Egy séta a parkban leendő kedvesünkkel és négylábúnkkal kellemes időtöltés lehet. Amellett, hogy kipipáljuk a napi testmozgást háziállatunkkal, lehetőségünk van közben arra, hogy egy jót beszélgessünk randipartnerünkkel. Igyekezzünk olyan parkot választani, amelyet már jól ismerünk, és biztosan nyugodtan sétáltathatjuk ott kutyánkat.

  1. Tópart

Ha van a közelünkben tó, akkor érdemes meglátogatnunk egy közös kirándulás során. Akár be van fagyva a tó felszíne, akár nem, végig ügyeljünk arra, hogy kutyusunk ne menjen bele a vízbe. Ha az időjárás engedi, akkor egy kellemes tókör után érdemes megpihennünk partnerünkkel egy tóparti padon. Naplementekor például különösen szép tájkép tárulhat elénk, így igazán romantikus pillanatokat is megélhetünk.

  1. Kávézó

Akár parkban, akár tóparton sétáltunk, utána jól jöhet egy kis melegedés, esetleg egy forró tea vagy kávé. És persze maga az első randihely is lehet rögtön egy kutyabarát kávézó. Az interneten böngészve hamar rábukkanhatunk a megfelelő vendéglátó egységre, ahol kedvencünket is örömmel látják.

  1. Étterem

Sokak választása esik az első randik valamelyikén egy közös vacsorára. Az esti programhoz is kereshetünk kutyabarát éttermet. Nem biztos, hogy találunk a közelben, de azért akad néhány, főleg a fővárosban. Azokban az éttermekben, amelyekbe bevihetjük kutyusunkat, általában a négylábúnknak is kérhetünk valami finomságot, amely praktikus, ha nem szeretnénk, hogy végig kérlelő szemekkel nézzen ránk az eb a romantikusnak eltervezett vacsora közben.

  1. Bevásárlóközpont

Ha valaki egy közös shoppingolós délutánt is ki tud randinak nevezni, akkor erre is van megoldás. Egyes bevásárlóközpontokba például már házikedvencünket is bevihetjük. Azt azonban tudnunk kell, hogy nem mindegyik pláza nyitott a kedvencekre, és amelyik igen, ott is akadhatnak üzletek, amelyek nem látogathatóak négylábúval. Figyeljük a bejáratoknál felragasztott kutyabarát helyet jelölő matricákat, vagy érdeklődjünk előzetesen.