Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Szeretnék minőségi,elfogadható áron vásárolni macskatápot. 2 felnőtt cicám és 4 db 6 hetes cicám van. Melyiket válasszam? Fontos-e, hogy taurint tartalmazzon a táp? Hetente egyszer készítek nekik serpenyős darálthúsos-májas-túrós ebédet. A tasakosok hústartalmát nagyon kevesellem, úgy látom, ezért nem is laknak jól tőle. Nagyon drágának is tartom a csekély beltartalom miatt.
Köszönettel

2016.05.13

Állatorvos

Kedves Gazdi!

A taurin esszenciális a macskák számára, az eledelüknek tartalmaznia kell, de a legtöbb tápban benne is van. A konzervek arányaiban sokkal drágábbak, és 60-70 %-uk víz, jól  látja, hogy kevesebb a valós tartalom bennük. A kiscicáknak  kölyöktápot, míg a felnőtteknek felnőtt teljes értékű száraz tápot javasolnék, persze csemegeként kaphatnak időnként konzervet, vagy házi kosztot is. Nagyon sok jó, megbízható márka van, igazából a cicák ízlésétől függ, hogy melyiket fogják szeretni (Hills, Royal Canin, Real nature stb). Először érdemes egy kisebb zacskót venni, és ha jóízűen eszik egy nagyobbat, így árban is sokkal jobban jön ki.

Remélem tudtam segíteni.

üdv

Vissza a kérdésekhez