Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Szeretném megkérdezni, ha 3. napja megy a hasa a kutyámnak, és időnként hány is, meddig ne adjak enni diétás ételt neki? Amikor jól van kéri az ennivalót, ma reggel óta nem volt hasmenése, de nemrég hányt. Szerintem már a gyomorsav is irritálja, mert eszi a füvet és utána egy kis nyálkát hány. Ha jól megfőtt rizs, szintén nagyon megfőtt sovány csirkemellből egy parányit adok neki este, rontok az állapotán? köszönöm a válaszát!
Tisztelettel: Magyaróvári Erzsébet

2018.04.04

Állatorvos

Diétás ételt adhat a kutyának. Ilyen például a hűsleves sok répával és főtt hússal, krumplival. Kaphat natúr joghurtot, csirkehúst, rizst. Vásároljon probiotikumot is. Ha a kutya kihányja az ételt és a vizet, akkor ne késlekedjen, vigye őt orvoshoz. Ha a diéta ellenére is 3 napon túl is hasmenése van az állatnak, akkor is orvoshoz kell fordulni. Koplaltatni maximum egy napot szabad egy felnőtt kutyát és szigorúan csak úgy, ha a vizet nem hányja ki.

Vissza a kérdésekhez