Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Szeretném megkérdezni, hogy Bolognese kiskutyámnak (12 éves)évek óta a ProMeris duó kullancs- és bolha elleni cseppeket adom (adtam) és már sehol nem lehet hozzájutni, kivonták volna a forgalomból? Nekünk ez vált be, és nem tudom hol lehet még esetleg megvásárolni az “S” méretet. Helyette mit tudnának ajánlani ami ugyanilyen hatásos!
Köszönettel. Kókus gazdi!

2014.09.18

Állatorvos

Szerintem érdeklődjön telefonon egy állatpatikában, mert ők naprakészen tájékozottak arról, hogy egyes készítmények megrendelhetőek-e még. Állatorvosánál is érdeklődhet, hogy be tudja-e szerezni a jól bevált cseppet. Jó készítmények még például: Certifect, Vectra3D, Advantix, Duowin. Sajnos egy új készítménynél mindig fennáll a veszélye annak, hogy érzékeny lesz rá az állat.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem