Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Szeretném megkérdezni, hogy a cicám fülét hogyan tudnám rendbehozni? A dobhártyájánál olyan, mintha fehér gombás telep lenne, folyamatosan enyhén bűzös váladék folyik belőle. A gond, hogy állandóan vakarja, nagyon zavarja, ezért már vadhús is nőtt a fülébe. Szeretném ezt a problémát megoldani, ezért kérném a segítséget! Köszönöm!

2015.02.12

Állatorvos

Ezt a problémát otthon nem tudja megoldani. Itt a váladék mikrobiológiai vizsgálatára lenne szükség, hogy lehetőség legyen a kórokozó célzott kezelésére. Lehet, hogy a helyi kezelés (fülcsepp), a hallójárat szakszerű alapos átmosása, mellett szájon át vagy injekcióban alkalmazott gyógyszerekre is szükség lesz.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem