Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Szeretném megkérdezni, hogy az ultrahangos kullancsriasztó milyen megbízható? Mit ajánl az állatorvos kullancsok ellen? Az én kutyám 4-5 kg. Köszönöm!

2011.03.14

Állatorvos
Az ultrahangos kullancsriasztó szerintem inkább kiegészítésként alkalmazható. Az én tapasztalataim szerint önmagában nem tartja távol a kullancsokat és bolhákat. Sajnos 100%-os védelem nem létezik. Számos nyakra cseppenthető (spot on) készítmény, nyakörv és spray van forgalomban.Egyedenként és területenként változó, hogy melyik bizonyul a leghatékonyabbnak. Érdeklődjön a környéken, hogy más kutyatulajdonosoknak melyik szer vált be. Javaslom, hogy a séták után szánjon egy kis időt arra, hogy átnézze a kutyáját, mert a kullancsok jelentős részét így el tudja távolítani.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem