Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Szia.:) neharagudj hogy zavarlak. Szeretnelek megkerdezni valamirol. A kutyosomnak multheten nyalkas volt a szeklete, elvittuk orvoshoz ott diagnosztizaltak egyszeru virusos gyulladasos betegseggel. Kaptunk gyogyszereket szurikat es par nap alatt helyrejott. Viszont most megint nyalkas neki. :/ esetleg lehet hogy az ételétől ilyem? Eddig junior tapot kapott viszont most mar vettunk neki felnott kajat es az osszevan neki keverve meg a juniorral. Ez baj? Egyebkent ugyanaz a fajta tap mas izesitessel. Plusz felnott konzervet kap melle. Ez baj esetleg? Ettol lehet ilyen a szeklete? Koszonom ha valaszolsz es neharagudj hogy szombaton ezzel zaklatlak 😀 :/

2018.08.26

Állatorvos

A tápváltás okozhat ilyesmit. Szerintem egyszerre csak egy új ételt próbáljanak ki. Én első körben a konzervet kihagynám. Érdemes lenne probiotikumot is adni az állatnak. Ha néhány nap alatt nem rendeződik a kutya állapota, esetleg más tünetek is megjelennek, akkor vissza kellene menni az állatorvoshoz.

Vissza a kérdésekhez