EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Szia!

Egy 12 hetes, 8kg-os amstaff kiskutyát nevelek. Az üzletetekből etetem, a kollégák a Happy Dog Medium Baby tápot ajánlották. Az adagolási táblázat szerint kb. 200g a kutya napi adagja. Ezt ha négy etetésre bontom, egy etetésre 50g-ot kap. Nem kevés ez egy 8kg-os kölyöknek?

Köszönöm előre is,
Laci

2014.12.01

Állatorvos

Először érdemes betartani az adagolási útmutató javaslatait, de a kutyák egyedi különbözősége miatt ettől el is lehet térni. Vannak kölykök, amelyek aktívabbak, örökmozgók, ők több táplálékot igényelhetnek, mint világlustája társaik. Mindig az állatot kell nézni, ha jó kondícióban van, nem sovány és nem kövér, akkor megfelelően eteti. Ha a kölyök sovány, akkor felemelheti az adagot (először +15%), ha hízik, akkor csökkentheti. Ha kétségei vannak a kölyök kondíciójának megítélésében, akkor kérdezze bizalommal állatorvosát.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem