EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Sziasztok. Elizabeth nevű cicámmal kapcsolatban lenne egy kérdésem felétek. Eli Febr. 17-18-19én tüzelt, és a 9-10 hónapos kandúrunk megtette “azt”. Legalább is szerintem. Azt olvastam, hogy ha nem vemhesül a cica, akkor 1-2 hét múlva ismét ivarzani kezd, ám ez nálunk nem történt meg. A vemhességgel kapcsolatos táblázatban azt írja, hogy: az emlők megduzzadása és rózsaszínűvé válása: Márc.11. ELi emlői körül “kipuklisodó” részek vannak, és az emlőbimbói is rózsaszínek. Lehetséges, hogy egy kb 9 hónapos kandúr befedezte? Nem korai ez még egy kandúrnál? Elizabeth hasa kissé nagyobb mint szokott, nem nagy, de az ő alkatához képest fura. Ez lehet már a vemhesség jele, vagy valami egészen más oka van? Előre is köszönöm.

2012.03.15

Állatorvos
Egy 9 hónapos kandúr már általában ivarérett. Vigye el állatorvoshoz a nőstény cicát és vizsgáltassa meg, hogy vemhes-e. Léteznek olyan betegségek is, ami a has megnagyobbodásával járnak (pl.: fertőző hashártyagyulladás-FIP), de reméljük, hogy itt nem erről van szó. Az Ön által leírt jelek valóban utalhatnak vemhességre.
Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem