Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Sziasztok!
A kutyatápokkal kapcsolatban szeretnék kérdezni, egy jó minőségű tápot szeretnék a kutyámnak adni.Használtunk már szinte minden félét, de a vélemények mindig változóak. Én szeretnék egy egészséges kevés tartósítószerrel vagy a nélküli nem szárnyas, teljes értékű tápot találni, melyben megfelelő vitaminok és ásványi anyagok is vannak.
köszönettel

2014.06.27

Állatorvos

Olyan tápot sajnos nem tudok ajánlani, ami mindenkinek egyformán megfelel. Minden olyan dolog esetében ahol ekkora választék van sokan sokfélét mondanak…Csak azt tehetem, hogy a teljesség igénye nélkül felsorolok néhány prémium tápot: Royal Canin, Select Gold, Hill’s, Real Nature, Happy Dog, Purina ProPlan, Eukanuba.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem