Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Sziasztok! Van egy keverék nőstény cicusunk aki ivartalanított. Lassan egy éve elköltöztünk és most először ma reggel cicaharcra lettünk figyelmesek az ajtònk elött. Kirohantunk és szétválasztottuk őket. Erre a cica elrohant és lassan egy napja nem jött haza. Kb egy maréknyi szőrt találtunk a “csata” helyszínén. 95%- bán a mi xicánké volt. Kérdésem az lenne, hogy lehet azért nem jön mert valami olyan baja lett, hogy nem tud esetleg elpusztult?? 🙁 vahy csak a félelem miatt nem mer jönni mivel a bejárati ajtónk elött volt az eset ahol naponta többször ki-be járkál?

2017.11.14

Állatorvos

A cicaharcok sokszor látványosak és hangosak. Szerintem a cica inkább nagyon megijedt. Kérdés, hogy milyen messzire szaladt….Az, hogy szőr hullott, esetleg sebe is van, az nem jelenti azt, hogy ebbe elpusztulhatott. Egy másik cica nem szokott halálos sebet ejteni, főleg ha az önök cicája még el is szaladt utána. Ha hazamegy, akkor mindenképpen vigyék orvoshoz, keressék meg és lássák el a legapróbb sebeket is, mert a harapott sebek könnyen elfertőződnek. Ha vannak sebek, akkor mindenképpen kell antibiotikum.

Vissza a kérdésekhez