Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Sziasztok

Kérdésem lenne. Van két fiú 3 éves cicám. Mindketten ivartalanitottak. 2 éve élnek együtt békében mondhatni szeretik egymást . Mondjuk az osszeszoktatas nem volt egyszeru az igaz. A félelmeim is ezzel kapcsolatosak. 2 szobás lakásban élünk párommal.

A kérdés az lenne ha egy kislány cicát ( párom szeretné) hoznék melléjük mennyire fogadnák el? A harmadik cica főleg hogy lány mennyire kavarná meg a most nyugodt légkört?

Mit gondoltok?

Válaszokat előre is köszönöm!

Üdv. Zsolt

2016.04.22

Állatorvos

Kedves Zsolt!

Erre nagyon nehéz válaszolni, mert minden macska egyéniség és teljesen más habitus.Vannak kolóniák, ahol 10 macska békében él együtt , van amelyik jobban kedveli a másikat, van amelyikkel kerülik egymást , mások haragban vannak.És olyan is van, hogy nem viselik el egymást.Ez leginkább a lány cicától függ nagy mértékben, az ivari harcok ivartalanított állatoknál már nem igazán jönnek szóban.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem