Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Szibériai csíkos mókusról lenne szó és a kérdésem az lenne , hogy általánosságban 9-10 évig élnek , de az enyém tegnap egy éves korában elhalálozott. Számos tünetet tapasztaltunk ám nem tudtuk megmutatni orvosnak a fürgesége miatt: ment a hasa, étvágytalan volt, és nagyon fáradékony is. Utánanéztem az interneten és azt írták, hogy ez valami születésétől meglévő betegség aminek ezek a tünetei vannak. de magáról a betegségről nem tudunk semmit , mivel az oldal csak ennyit tartalmazott. Szeretném megtudni, hogy esetleg és követtem el valamit vagy a betegség végzett a mókusommal.

2016.07.23

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Sajnos ilyen tünetekkel rengeteg betegség lehetősége felmerül, kezdve a fiatal kora miatt a veleszületett rendellenességekkel, táplálkozási, tartási problémákon át, a különböző bakterialis, virusos fertőzésekig.

Vizsgálat,illetve boncolás nélkül ennél többet sajnos nem tudok mondani.

Üdv

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem