Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Szöcske jó idegrendszerű, bohókás leány

Szöcske jó idegrendszerű, bohókás leány

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Puli-Foxterrier keverék
Szín:szürke
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Szöcske – 2 éves foxi-puli keverék szuka

 

Szöcske egy nem kívánt és nem tervezett alom egyik tagjaként került az egri menhelyre. Ott nőtt fel, örökbefogadni senki nem akarta, pedig különleges megjelenésű, nagyon jó idegrendszerű, könnyen és gyorsan tanuló kutya. Ideális lenne aktívabb családokba, de akár kutyás sportokra is. Más kutyákkal jól viszonyt ápol. Előéletéből fakadóan még bőven van mit tanulnia a civilizált kutyalétről, de ez egy szerető gazdi oldalán nem jelenthet számára akadályt.

Reméljük, hogy nem csak mi láttuk meg benne azt a csodát, ami miatt most a gondozásunkban lehet, hanem hamarosan valaki türelmetlenül várja majd, hogy az ő családjába költözhessen.

 

Képek Szöcskéről:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/szocske/

 

Oltva, ivartalanítva, chippel ellátva és szívféregre szűrten fogadható örökbe. Benti tartással.

Érdeklődni bemutatkozó levéllel lehet az info@futrinkautca.hu email címen.

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem