Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Szolfézs rajongó, nagyon jó kutya

Szolfézs rajongó, nagyon jó kutya

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Drótszőrű magyar vizsla
Szín:zsemle
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Ivartalanított szuka

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Szolfézs – 8 év körüli drótszőrű magyar vizsla szuka

 

Szolfézs egy gyepmesteri telepről került a gondozásunkba. Kedves, szófogadó, nyugodt és csendes, nagyon jó kutya. Kutyatársaival jól kijön, szívesen játszik velük. Szépen sétál pórázon és anélkül is, szeret futkosni, úszni, labdázni. Szobatiszta, lakásban nem pakol. Rajongásig imádja az embereket, a lehető legszorosabban szeret az emberek közelében lenni.

Szívféreg tesztje pozitív lett, kezelését megkezdtük. A kifejlett férgek a szívultrahangon is láthatóak, sajnos sérve is van, amit mielőbb meg kellene operálni. De szívférgessége miatt az altatás fokozott kockázatot jelent esetében.

 

Képek Szolfézsról:

http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/szolfezs/

 

Szolfézs kizárólag benti tartással, oltva, chipezve, parazitamentesítve, szívféreg kezelésének folytatásával és ivartalanítási kötelezettséggel fogadható örökbe.

 

Örökbefogadással kapcsolatban:

magyarvizslasos@gmail.com

http://www.magyarvizslasos.hu/orokbefogadas.html

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem