EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Szombaton hoztunk el egy 8 hetes kis kutyát (yorki),amióta velünk van megy a hasa,jeleztem akitől vettük,azt mondja ne aggódjak egy -két nap helyre jön,másik kaját adott neki,én happy dogot vettem,mert azt írták fel,vettem juniort amibe 29% fehérje van,és vettem válogatós kutyának valót bárányhússal 21% fehérje azt mondták ezt adjam,ettől kezd össze állni a széklete,viszont egy óra elteltével átlátszó véres göm jön belőle,miért? nagyon várom válaszát! Ezt is jeleztem a tenyésztőnek az volt a javaslat adjak neki normaflort!Mit tegyek? Nálunk az állatorvos délután van!

2015.02.12

Állatorvos

Ha a kutya jókedvű és jó étvágyú, iszik akkor elég csak délután orvoshoz vinni, de ha kicsit is bágyadt, újra véres a széklete, akkor ne várjon addig. A kölykök hasmenéses megbetegedéseit nagyon komolyan kell venni. Lehet, hogy érzékeny a kiskutya és hirtelen tápváltás okozza a problémát, de ezt sajnos vizsgálat nélkül nem lehet megmondani.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem