Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Szonár képregény figura arcú bohóc

Szonár képregény figura arcú bohóc

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Keverék
Szín:barna
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 365 0431

Szonár – 2 év körüli kistermetű keverék kan

 

Szonár az egri állatvédőkhöz került be vállsérüléssel. Szépen meggyógyult, de a kórházi tartózkodás után nem tudták biztonsággal elhelyezni, így a segítségünket kérték. Alázatos, kedves, játékos kutya, aki kezdő kutyás számára is tökéletes választás lenne. Szonár esedékes szívféreg tesztje sajnos pozitív, még mindig nem gyógyult meg, de folytatjuk a küzdelmet a szívférgekkel. Szonár persze nem tudja, hogy mi történik, ő csak játszik, bulizik végeláthatatlanul. Játékos, élénk kis bohóc, aki minden kutyával jól kijön. Imád ölben ülni, a gazdival jönni-menni. Nagyon érdeklődő, mozgékony, játékos, más kutyákkal jól kijön. A romkocsmák világát is bírja, úgyhogy fiatalabb örökbefogadók is jelentkezhetnek.

Szonár egy éve várja az igazit, pont ennyi ideje kezeljük a szívférgessége miatt is, de most már lassan tényleg a végéhez kell, hogy érjünk. Ő viszont így is készen állna gazdisodni, ha a leendő gazda vállalja a kezelés folytatásá. Ennyit a rossz dolgairól. Az embereket – beleértve a gyerekeket is – imádja. A cuki képregény figura fej pedig bónusz. Ha szerinted te vagy Szonár gazdija, jelentkezz!

 

A szívféreg kezelés 30 naponkénti Advocate cseppből, 2 havonkénti Doxycyclin antibiotikum kúrából és ezt követő újratesztelésből áll. Emellett – az esetleges továbbfertőzést duplán megelőzendő – Scalibor nyakörvet visel, amit 3-4 havonta cserélünk.

 

Képek Szonárról: http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album241/szonar/

 

Oltva, chipezve, ivartalanítva, benti tartással fogadható örökbe.

Szonárról érdeklődni bemutatkozó levéllel lehet az info@futrinkautca.hu email címen!

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem