EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

T.Àllatorvos! Az èn Labradorom “extrèmsùlyos” diszplàziàban szenved.8èves,kapja kölyök kora òta a zöldkagylòt ,1ève folyamatosan szedi a Carprox nevű kèszìtmènyt ,napi 100 mg-ot.Először minden rendben volt,sokkan szebben jàrt,nem sàntìtott.Az utòbbi időben a jobb első könyökizūlete ismèt fàj neki mert mint a gyògyszer,mint a megfelelő mennyisègú sèta ellenère minden nap estère lesàntul.Kan kutyàròl van szò,sùlya 35kg.Nagyon ūgyelūnk rà,hogy ne hìzzon.Napi hàromnegyed bögre tàpot kap.Happy Dogot eszik.Mostmàr nem tudjuk mit tegyūnk,hogy jobban legyen.Kèrem szèpen a vàlsaszàt.Köszönöm

2015.10.05

Állatorvos

Sajnos, ez nehéz helyzet, mert egy ilyen krónikus fájdalommal küzdő kutyát jó állapotban tartani sokszor nem könnyű. Érdemes lenne elvinni a kutyát egy ortopédiai szakrendelésre (pl.: dr. Diószegi Zoltán) és ellenőriztetni a fájdalmas könyököt, hogy van-e valami olyan elváltozás, ami indokolja az állapotromlást, vagy sajnos csak a folyamat lett előrehaladottabb. Ma már artroszkóppal is eltávolítható egy esetlegesen levált porcdarab. Ma már számos táplálék kiegészítő létezik ilyen problémákkal küszködő állatok számára (pl.: BiogenicPET), érdemes halolaj tartalmú táplálék kiegészítőt is adni, a bennük található omega 3-omega 6 zsírsavak gyulladáscsökkentő hatása miatt. Meg lehet próbálkozni más hatóanyag tartalmú nem szteroid gyulladáscsökkentővel, esetleg szteroiddal is. A fizioterápia is nagyon hasznos lenne ebben az esetben. Keresse a Magyar Kisállat Fizioterápiás társaságot (www.kisallatfizio.hu).

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem